Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Virüse karşı bayide ‘randevu sistemi’

Virüse karşı bayide ‘randevu sistemi’
26.03.2020
556
A+
A-
HABERTURK.COM

Toyota, Türkiye ’deki tüm bayilerinde koronavirüs salgınının önüne geçmek amacıyla “randevulu çalışma sistemine” geçtiğini bildirildi.

Buna göre, bayilerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi, satış ve servis ekiplerinin farklı gruplara ayrılmasıyla, bayi çalışanlarının günlük çalışma saatleri de yarıya indirildi.

Toyota ’nın Türkiye ’ye yayılmış 59 bayisinde devreye alınan sisteme göre showroom ve servis kabul alanlarına aynı anda en fazla 2 müşteri kabul edileceği ve müşteriler arasında en az 1 metrelik mesafenin korunmasına dikkat edileceği kaydedildi.

 

Bayilerde gerçekleştirilecek işlemler sırasında tüm araçların periyodik olarak dezenfekte işleminden geçeceği ve çalışanlar ile müşteriler arasında en az 1 metrelik sosyal mesafenin korunacağı da belirtildi.

 

haberlerkoronavirüscorona virüsütoyotaGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİRöportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.